'Fine-Dining' Yang Mengujakan Di Plane In The City

Hani tak pernah langsung terfikir untuk merasai pengalaman fine-dining. Ye lah.. Bila sebut je fine-dining, semua orang pun dah boleh imagine berapa harganya kan??? Tapi kalau sekali sekala atau mungkin sekali seumur hidup p…

TIPS PENJAGAAN RAMBUT DENGAN HANYA MENGGUNAKAN BAHAN ORGANIK

Assalamualaikum semua... Hani adalah sejenis manusia yang sangat suka dengan bahan-bahan organik. Reason why Hani suka bahan organik sebab bahan organik adalah murah dan selamat untuk digunakan. Ia tidak mengandungi bahan kimi…

TRAVELOG EVEREST BASE CAMP 2019 BERSAMA AZHAN RANI (HARI PERTAMA)

Assalamualaikum dan terima kash diucapkan kepada semua 27 orang peserta termasuk 6 orang peserta dari Brunei yang menyertai misi mengibarkan jalur gemilang terbesar dan terpanjang di Everest Base Camp dan juga pihak organizer …

Review Spray Serangga Organik Camay

Rasanya ramai suri rumah yang stress bila rumah ada gangguan dari serangga seperti semut, lipas, lalat, nyamuk dan banyak lagi. Actually Hani pun mengalami masalah yang sama juga suatu ketika dahulu. Maklum lah pindah rumah ba…

Pelan Takaful Terbaik Untuk Wanita

Hi.. Assalamualaikum semua... Hani ada benda best untuk Hani share kepada wanita-wanita yang singgah membaca di blog Hani.  Kalau anda nak tahu, AIA Public Takaful ada satu plan yang sangat menarik dan sangat berbaloi u…

Tenangnya Bercuti di Pos Kuala Mu Bersama Keluarga

Baru-baru ini Hani berkesempatan ke Pos Kuala Mu yang terletak di Sungai Siput, Perak. Tu pun nasib baik suami yang ajak dan suami Hani pulak, nasib baik kawan dia yang ajak. Haha.. Kiranya trip ni kami bercuti bersama-sam…

My Travel Plan 2019

Good bye 2018! Welcome 2019! Here you go my travel plan untuk 2019! Plan jer nih... Jadi ke tidak wallahualam. Harap-harap tercapai la bucket list ni.  Tapi rasanya nak kena tambah lagi Bucket list ni. Ha…

Anda Boleh Dapat Duit Semula Dengan Membeli Belah Melalui Shopback

Ini bukan penipuan tapi ini memang betul. Mungkin ada yang memang sedia ada tahu tentang Shopback dan mungkin ada yang tak tahu. Yang dah tahu tu, teruskan mengumpul wang anda dengan shopping melalui Shopback sebab ada dijam…